søndag 7. februar 2010

Poser

Har vært så heldig at jeg har fått tid til å sy litt i helgen. Har kjøpt meg skjærebrett, kniv og linjal og en ny verden  har åpnet seg!!  Har masse restestoff så nå har jeg veldig lyst å sy noe av forskjellige lapper. Er så glad jeg har oppdaget bloggeverdenen for du verden så masse kreative og flinke folk jeg kan få tips og ideer fra!

6 kommentarer:

 1. Hei igjen.
  Ser at vi to startet bloggingen vår nesten samtidig og har like mange treff he he. OG ja det er sant.....Blogglandia har gitt meg slik inspirasjon at jeg nesten ikke vet hva jeg har lyst å gjøre først eller sist. Kjempe moro.
  Ha en fin søndag og en fin kreativ ny uke.
  Hilsen
  Randi

  SvarSlett
 2. Ja det glemte jeg.....kan jeg spørre hva fargekoden på den rosa benken din er? Har en liten gammel stol jeg har så lyst å male knallrosa.
  Randi

  SvarSlett
 3. Kjempefine poser du har sydd! Husker godt da jeg skaffet meg skjærebrett, linjal og kniv. En helt ny verden åpenbarte seg :) Så mye mer effektivt og nøyaktig alt ble! Lykke til videre med syinga di!

  SvarSlett
 4. Så mange fine posar du har laga. Ser d går kjappt med skjærar!

  SvarSlett
 5. kjempefine poser du har fått til !!!

  arti å se at du virkelig har fått din gamle skaperglede tilbake , dette er noe du kan :) stå på videre Sissel!!! idag har jeg faktisk drømt om en tur til Bergen for å besøke deg, så du skal se at nå kommer jeg snart :) Stor go klem til deg fra Anita

  SvarSlett
 6. Da får vi håpe du er sanndrømt! Du er hjertelig velkommen!
  Klem til deg

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten kommenter på innlegget mitt ♥ og så gir du meg muligheten til å finne bloggen din også!