søndag 14. mars 2010

En billig klokke fra Ikea

kan gjøres om til et koselig bilde på hobbyrommet. Ulempen er at den tikker veldig høyt, men siden den skal være på hobbyrommet får jeg prøve å overdøve den med symaskinen min:)

Fikk også sydd et par lysposer. Syns fargene gjorde at de glødet fint med telys og syltetøyglass inni. Nå skal jeg snart kose meg med Himmelblå!
Ha en fin uke!

7 kommentarer:

 1. Å så nydelige lyslykter du har laget. Og klokka ble jo kjempelekker. Ønsker deg en flott kommende uke.

  SvarSlett
 2. Fy søren lysposene dine er så flotte. Disse enda finere.

  Ha en strålende ny uke. Gleder meg til å se hva du finner på mer.

  Klem
  Randi

  SvarSlett
 3. Du e helt makalaus - for en kreativitet. Spennende å følge bloggen din å se hva du finner på.
  Ha en kjempefin mandag.

  SvarSlett
 4. Næ så stilig lysposer! Klokken ble jo helt nydelig. Dette var skikkelig herlige ting. Jeg har en mann som hver vår måker snøen utover for at den skal tine fortere. :) Også er det jo deilig trimm ute i vårværet også. :) Ha en flott uke.

  SvarSlett
 5. Klokka ble veldig dekorativ! Litt mer personlig : )
  Lysposene dine er så lekre! Jeg er katte- elsker, så disse likte jeg kjempegodt! Flott med lysskinnet gjennom! Ha ei finfin uke! : )

  Klem Hilde

  SvarSlett
 6. Nå fikk du en følger til. Jeg falt pladask for de lysposene. Aldeles nydelige. Så flink du er da.Gleder meg til å se mer på bloggen din.
  Klem

  SvarSlett
 7. Takk for kommentarer på bloggen min, det er så koselig. Mønsteret til teppet fant jeg på Drops design 16-24. Kjempeenkelt å hekle og så kan man jo bruke av restene,noe de fleste av oss har mye av tror jeg.

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten kommenter på innlegget mitt ♥ og så gir du meg muligheten til å finne bloggen din også!