onsdag 17. mars 2010

Heklet og tovet skjerf

Mor Åse garn fra Rema 1000 og heklenål nr 4. La opp ca 40 masker. Heklet 3 luftmasker og 1 dobbelstav for å lage rutene. 10 ruter på hver rekke. Skjerfet ble før toving målt til 22 cm bredt og 170 cm langt. Vasket det på 40 grader og hadde skyllemiddel i. Ferdig tovet ble skjerfet mykt og godt og måler nå 15 cm bredt og 150 cm langt. Var uheldig med bildene, men sånn er det når alt skal skje i hui og hast :)

5 kommentarer:

 1. Så enkelt -men så flott -veldig dekorativt med den heklablomsten på.
  Ha en fin onsdagskvveld.

  SvarSlett
 2. Enkelt og fint! Det er sikkert behagelig å ha på siden det er tovet!

  SvarSlett
 3. Oi se her ja ...du har jo laget deg et langt skjerf du også :) Jeg får hekle på ser jeg...FLott ble det. :)

  SvarSlett
 4. Stilig skjerf du har heklet, prikken over i'en med denhekla blomsten. Jeg er ikke flink med heklenåla, men har prøvd å prøvd å hekle tilsvarende blomst, men ga opp til slutt. Se innlegget mitt i morgen, så skjønner du nok.

  Ønsker deg en flott torsdag.

  SvarSlett
 5. Kjempe fint og varmt skjerf, men 170cm. Mye arbeid da.
  Vet du hva.... det er tilbud på Mor Åsegarn på Rema til 9kr denne uka sikkert til det er tomt. Jeg hamstret for det er så fint å tove. Lilla, rød, offwhite, blått grønt osv he he he. Det blir jul i år også så noe må jeg lage til gaver (men ikke ennå....lei vinter nå)

  Måtte le om hønen i buret he he. Ja bra den er så rolig og ligger stille og ruger på sine egg :)

  God natt.

  Randi

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten kommenter på innlegget mitt ♥ og så gir du meg muligheten til å finne bloggen din også!