fredag 7. mai 2010

Roser,roser,roser....

Var så heldig å få noen nydelige roseservietter av min gode venninne og da måtte jeg selvfølgelig fram med decoupagelim og strykejern... Resultatene ser dere her ♥♥


Og til slutt disse nydelige lysglassene jeg fant på Europris ♥♥Ha en strålende helg alle sammen! Her på Vestlandet er det fine værmeldinger så vi setter kursen mot Hardanger og campingvognen!

Vil du se flere lys og bruksanvisning klikk   her

9 kommentarer:

 1. Nydelig ble det....helt klart et tips til å pynte på lekehuset dette.....Kos deg i helgen!

  SvarSlett
 2. Så fine lysene ble! Men hvordan gjør du det? Hva skjer når lyset brenner, går det greit?
  Takk for mld på bloggen, stolstoffet er kjøpt på Panduro. Det er vel strengt tatt ikke beregnet for hard slitasje, det er omtrent med tykkelse på gardiner. Det var svinedyrt må jeg bare si, men i disse dager er det salg på Panduro så det er kanskje muligheter for å gjøre et kupp! Tror de har nettbutikk også hvis du ikke har en Panduro i nærheten.

  SvarSlett
 3. Kjempeflott!! Serviettene ligner på mine, og jeg tenkte også decoupage da jeg så dem, så jeg må fram med limet selv. Det ble lekkert!!
  Ha ei flott helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Dettte ble jo kjempefint. Roser er det jo noe spesiellt med da. Jeg hadd bare mørkerøde i buketten min da vi giftet oss for 1,5 år siden. Så de har en stor plass i hjertet mitt og.

  Koselig at dere skal til Hardange i helgen da, jeg bor ytterst i Hardanger fjorden. Ønsker deg og dine en koselig og solfylt helg, klem.♥

  SvarSlett
 5. Ble nydelig dette.
  Camping liv høres herlig ut.
  Kos deg
  God helg
  Klem Tone

  SvarSlett
 6. Så nydelig det har blitt! Har tidligere laget ting av decoupage, men det er en stund siden :)

  Klem, Sylke

  SvarSlett
 7. Nydelige blomstrende lys og lysestaker! Skikkelig vår i stua di! Ønsker deg ei god helg, nyt solskinnet på vestlandet! : )

  Klem Hilde

  SvarSlett
 8. Så lekkert det ble! Selv har jeg kjøpt flere pakker med rose servietter og har planer om litt decopage...God helg til deg!

  SvarSlett
 9. Nydelig serviett! Må prøve meg på det der en dag.... Er jo genialt og "piffe" opp lysene i den fargen og mønstert man vil ha! (kanskje neste hobby-kveld???)
  Nyyyyt fin været...(det gjør vi;)
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten kommenter på innlegget mitt ♥ og så gir du meg muligheten til å finne bloggen din også!