onsdag 3. august 2011

Jippi- så ble det endelig min tur

til å få slike flotte tromler!


Måtte jo prøveinnvie de med litt sjokoladekake må vite :))

Var faktisk så heldig å få hele to tromler!
Så nå gjenstår det bare å finne ut hva jeg skal gjøre med dem- har lyst å male en hvit og en grå....
Noen som kan gi meg råd angående hvilket grunnarbeid som må til tro?

Den ene vil jeg ha hjemme og den andre har jeg veldig lyst å ta med til campingen.
Gleder meg til å sette i gang!


7 kommentarer:

 1. Så heldig du er :) Jeg har sett det har ligget slike slengt langs E6 som bygges ny mot Oslo, men jeg kan jo ikke bare stoppe der og plukk med meg ;) De er stilige som bord. Kanskje jeg må ta opp jakten for å finne noen slike.
  Jeg beiser gamle kasser med en terrassebeis som er veldig lys grå..kan minne litt om drivved. Disse kassene har jeg bare skrubbet skikkelig reine før beising.
  Tror jeg hadde pusset over flaten hvis den var veldig ru,hvis jeg skulle bruke maling. Men det viktigste er jo at det er rent.
  Lykke til :) Klem Merethe

  SvarSlett
 2. Heldige du, kjempefine. Det viktigeste er nok å gjøre de godt rene vil jeg tro. Og pusse litt "bordflaten" før du beiser el maler.

  Fin onsdag til deg, klem.

  SvarSlett
 3. Flotte tromler du har fått, de så mye finere ut enn min store.
  Jeg vasket kun, ikkeno pussing. Jeg synes de som er av ordentlig tre gjerne kan gråne, ihvertfall bestemte jeg meg for å ikke gjøre noe med min...men den var som sagt ikke så fin som dine..
  Lykke til!
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Heia. Å så heldig. Kjempefine. Hvis du skal male dem ville jeg bare salmiakkvaske dem og bruke hvitmaling/beis for utendørsbruk(hvis de skal stå ute altså :)
  Vi er på utkikk etter en monster stor en til bar/serveringsbord ute. Håper vi får tak i den til helgen da vi skal ha hageselskap.
  Kos deg videre med sommeren. Varmt her oppe også nå. Herlig
  Klem klem

  SvarSlett
 5. de e bare så knallstili Sissel !!!
  Æ har ikkje peiling på malingsgrunnlaget og fremgangsmåte, men du fikk jo nån goe råd her da. Æ ønske mæ åsså en sånn, men æ ane ikkje korr æ ska ha den hænn !?!!
  Lykke tel me malinga - kjenne æ dæ rætt så får du det bra tel :)
  mange goe klæmma fra Anita

  SvarSlett
 6. Det er så stilig med sånne tromler! Fine både med og uten maling.

  Hvis du har lyst til å sy slike handlenett som jeg syr, så kan jeg tipse deg om bloggen "Lises myke pakker" http://www.lises.net/blogg/
  Øverst på siden ser du en link til hvordan du kan sy nettveske. Selve fasongen på denne veska er veldig lik min, men min har litt kortere og smalere hanker og så vrangsyr jeg selve veska istedenfor å sy fransk søm.

  Da jeg begynte å sy slike vesker brukte jeg et mønster fra boka "Hånd i hanke", men jeg syntes disse veskene var for brede og var litt tungvint sydd sammen, så jeg kom fram til mitt eget nett etter en del prøving og feiling.

  SvarSlett
 7. Hei på deg! Skikkelig tøffe tromler! Hvor fikk du tak i de? Fikk jammen lyst på en selv. Håper sommeren din har vært flott! : ) Klem Hilde

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten kommenter på innlegget mitt ♥ og så gir du meg muligheten til å finne bloggen din også!