søndag 29. april 2012

Heklelue og gratisreklame


Ser det er så mange som er flinke å slanke garnlageret sitt om dagen. Kan jo ikke være noe dårligere jeg heller så her har jeg tatt fatt på posen med en blanding av ull/bomullsgarn fra Rema 1000 (Sandnesgarn)
Omtrent samme kvalitet som Duett-garn.Her startet jeg med 12 fastmasker og økte med 12 fastmasker hver omgang til jeg kom opp i ca 80 masker. Så heklet jeg bare rundt og rundt til den ble lang nok.


Selv om solen skinner og det er utrolig fint ute nå, kan nok lillebror ha bruk for en god og varm lue lenge ennå :)


Jeg må bare innrømme at jeg er stor fan av Europris..... Hver gang vi skal på campingen stopper vi for å handle litt der- og hver gang finner jeg noe jeg ikke trenger....


Men når jeg fant disse til under kr 20 pr stk kunne jeg ikke bare gå fra dem heller....


Syns de passet så fint i campingvogna og ga et fint lys♥

Ha en fin uke- med eller uten unødvendige kjøp.....

Tusen takk for alle koselige kommentarer på hekleputa mi- veldig kjekt!

klem fra Sissel

15 kommentarer:

 1. Den var bare herlig søt, og takk for oppskrift!!!
  Europris har mye fint..som man ikke trenger:O))..men må man, så må man;)
  Kos dæ slutten av april, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 2. Var også innom Europris hver gang vi skulle i vogna. Alltid noe man ikke har bruk for der.;) Men nå er vogna vår solgt og vogntilbehøret ligger nedpakket frem til vi skal kjøpe ny en vakker dag.

  Klem fra Meta

  SvarSlett
 3. Ja det var vel typisk deg å kjøpe noe du ikke trenger :)))))
  De var jo kjempefin Sissel og passa perfekt i vogna :)
  Flott lue Mathias har fått seg, du er vare så rask og effektiv og får alt unna i en fei :)
  Her koser jeg meg med de fine glassunderlagene jeg fikk av deg :) TAKK TAKK igjen :)))
  Ha ei flott uke!
  Klem Anita

  SvarSlett
 4. Nydelege fargar på hua til vesleguten!

  SvarSlett
 5. Flott lue! Så fint at du legger ut oppskrift! Det ser veldig hyggelig ut i campingvogna, regner med det dine produkter- de heklaputene i blått, kjempefine! Ha en fortsatt fin kveld! :-)

  SvarSlett
 6. Fin lue og koselig campingvogn;) Så fine disse putene var der;)

  SvarSlett
 7. Super lue med god passform! Kjenner godt til dette med handling av ting man ikke har behov for. Hører vel til denne kategorien jeg også :)

  SvarSlett
 8. Den huen var sååå fin. Både i fargene,mønsteret og fasongen.
  Koselig dere har det i vognen da ;)

  Klem Kjersti

  SvarSlett
 9. Kjempe fin lue:) morsomt at den blir tatt i bruk med en gang;) selv heklet jeg utrolig mange slike luer før og etter jul. Får kanskje lage noen ut av det enorme restelageret jeg har etter lueproduksjonen ;)

  SvarSlett
 10. Me again.;)

  Jeg planter stiklingene i et rømmebeger som jeg lager hull i bunnen på. Disse begrene passer perfekt i blikkboksene. De blir hengende på kanten. Fyller leca el singel i bunnen på boksene.

  Så; sett i gang!;)

  SvarSlett
 11. Så fin lue :) Ja eg har vært på europris i dag og brukt litt (hysj) mye penger hehe :) Nermeste plassen eg fikk tak i garn så da måtte det til :) Ha en fin kveld videre :)

  SvarSlett
 12. Lua ble riktig flott- fine farger! : )) Søte lysestaker, hehe, kjenner meg igjen i det du skriver. Jeg handler litt garn på europris, og det blir ALLTID med noe ekstra hjem. Er det rart det blir fullt? Takk for koselig hilsen hos meg! Har full nedtelling til krykkefri tilværelse- 3 uker igjen! ; )) Klem Hilde

  SvarSlett
 13. Så fin lue! Deilige vårfarger :)

  Og du, man får ALDRI for mange telys-ting ;)

  Fin torsdag til deg
  Klem

  SvarSlett
 14. Heia! Datt innom bloggen din, og jeg må si du har laget mye fint. Denne luen må jeg og prøve å hekle! Takk for oppskrift! Hilsen Ann-Katrin

  SvarSlett
 15. Hei, veldig flott lue! Jeg er helt nybegynner på hekling (har kun heklet bestemorsruter), så jeg har aldri heklet fastmasker. Men oppskriften på luen, starter du med luftmasker eller kan man starte rett med fastmasker? Heklet du en omgang med sort og en omgang med blå?
  Er dette et prosjekt for en nybegynner? :)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten kommenter på innlegget mitt ♥ og så gir du meg muligheten til å finne bloggen din også!