lørdag 7. september 2013

I bakemodus


Med en datter som har begynt på ungdomsskolen og en sønn som har begynt i 1.klasse kreves det litt variasjon i matpakkene. Her har jeg bakt musliboller- oppskriften finner du her
Jeg hadde ikke frukt oppi, men de ble veldig gode likevel. Datteren min spiser de gjerne uten noe på, men jeg foretrekker litt brunost og en kopp te til :)


Og har man det travelt men gjerne vil ha noen gode minipizzaer i fryseren er det supert å bruke Polarbrød  med stekt karbonadedeig og Pizzafyll.


Disse er også fine å ha i matboksen- tiner til de skal ha lunsj :)


Disse har jeg laget MANGE av :)


Og jammen kastet jeg meg ikke over en oppskrift på hjemmelagde polarbrød (uten tilsetningsstoffer)også og bakte de i dag-
Finner dessverre ikke igjen linken, men om du googler Polarbrød finner du mange oppskrifter!Nå gjenstår det bare å prøvesmake :)


7 kommentarer:

 1. Du har hatt skikkelig bakemodus!! De er jammen heldige de ungene dine som får så mye godt i matpakken!! :-)
  Ha ei fin helg! :-)

  SvarSlett
 2. Får lyst til å bake når jeg leser innlegget ditt. Polarbrød har jeg ikke prøvd meg på selv, så kanskje det blir baketemaet neste gang :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det må du prøve - veldig enkelt og veldig godt!

   Slett
 3. Fola du Sissel! Såg godt ut, alt sammen! God helg til dere alle!

  Storesøs

  SvarSlett
 4. Dette så kjempegodt ut! Smart å bruke Polarbrød som pizzabunn. Det skal prøves ut. Håper du har en fin høst! god helg!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for superkoselig hilsen fra deg. Jeg skal være med på julemesse ved Kvalvik Gård på Frei. (I Kristiansund) Det blir vel ca en times kjøring fra Molde.

  SvarSlett
 6. Kansje du skulle ha begynt å blogge igjen?.......
  Prøve å finne igjen passordet....

  Hilsen storesøster

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen en liten kommenter på innlegget mitt ♥ og så gir du meg muligheten til å finne bloggen din også!